Uundværligt tilbehør
Et af de mest populære tilbehør, uanset om vi taler tilbehør til salater, sandwich, pita, burgers og naturligvis hotdogs. Derfor finder du også flere opskrifter på netop de syltede rødløg, når du bladrer igennem mine forskellige opskrifter.
Men af en eller grund, har de aldrig fået deres eget opslag – og det har de virkelig fortjent. De her kommer du nemlig til at elske!
Jeg hader lugten af eddike – og da især varm eddike. Derudover er det bare irriterende, når man lige skal bruge lidt syltede rødløg til sin sandwich, at skulle til at lave lage og dertil lægge trækketiden. Nej det går bare ikke! Så her kommer en lynhurtig opskrift, som i løbet af få minutter gir dig de eftertragtede syltede rødløg – helt uden lugt og uden trækketid. Lyder det ikke bare dejligt…?
Syltede rødløg på bare 5 minutter
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 stk rødløg – snittet i fine skiver
- ½ stk citron – kun saften
- 1 tsk rørsukker
Instruktioner
- Rør sukker ud i citronsaften og masser med fingrene rødløgene med blandingen.Bemærk hvordan rødløgene omgående både skifter farve og struktur.2 minutter, så er de klar til brug.
- Fik du nogle til overs – så opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl, hvor de fint holder sig 3-4 dage.
Videoopskrift
Vild med lækker tilbehør?
Jeg er vild med tilbehør uanset om det handler om knas til salaten, en ekstra lækker dressing , dip eller topping. Når du har læst hertil, tænker jeg, at det også betyder noget for dig!
Herunder kommer nogle direkte links, du kan udforske og måske afprøve:
Bagt feta med tomater og oliven
Dressing med honning og friske krydderurter
Soltørrede tomater | opskrift på langtidsbagte tomater