Rosenkålschips med parmesan

Rosenkål, der smager skønt…

Er du een af dem, der ikke bryder sig om rosenkål, så giv den en chance som snack.

Mange har et lidt anstrengt forhold til rosenkål og jeg indrømmer gerne, at jeg også kun holder af dem i rå form i salater med nødder – men nu også i chips-version…..

Du skal bruge:

  • Friske rosenkål
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • Parmesan
  • Økologisk citron

Du gør sådan her:

Tænd ovnen på 170 grader. Skil de små blade fra hinanden – noget af et pillearbejde – og vend dem i olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber. Riv lidt parmesan og citronskal over og fordel dem på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.

Bag dem i 10-15 minutter, men hold godt øje med dem. De skal være sprøde, men brænder hurtigt på.

Jeg spiser dem som topping på salater og i supper, men smager også skønt bare sådan.

Velbekomme

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments