pasta med kylling og grøntsager i kokossauce

Nemt og lækkert – Pasta med kylling og grøntsager i kokossauce

Når du har lyst til en cremet og smagfuld pastaret med et eksotisk twist, så er denne pasta med kylling og grøntsager i kokossauce et oplagt valg. Retten kombinerer mørt kyllingekød, fyldig kokosmælk og en skøn blanding af grøntsager, der tilsammen skaber en harmonisk og velbalanceret smagsoplevelse. Med brug af ingredienser som rød karry paste og soltørrede tomater tilføres retten dybde og varme, mens de friske krydderurter og cherrytomater sørger for et friskt pift. Det bedste ved denne opskrift er, at den er både nem og hurtig at lave – perfekt til en travl hverdagsaften, hvor du stadig ønsker at forkæle smagsløgene.

Pasta med kylling og grøntsager i kokossauce

Vær den første til at vurdere!
Cremet pasta med kylling og grøntsager – En nem og hurtig pastaret med masser af grøntsager i cremet sauce med kokosmælk.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Samlet tid 20 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke tørret tagliatelle pasta (ca 400 gram) (Evt mere hvis i er godt sultne)
  • 400 gram kyllingefilet (Eller kyllingebryst skåret i strimler)
  • 2 stk rødløg eller bananskalotte – fintsnittede
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • 2 store tsk rød karry paste
  • 2 store spsk soltørrede tomater i olie (dræn olien fra) – grofthakkede
  • 1 dåse fuldfed kokosmælk (400 ml) (Du kan fint bruge fløde)
  • 1 håndfuld friske krydderurter f.eks. bredbladet persille, oregano og timian eller basilikum – fintsnittes
  • Lidt friskrevet parmesan (som drys)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
  • Lidt Piment D'espelette chilipulver til at smage til med
  • 1 håndfuld cherrytomater – halverede

Instruktioner

  • Sæt en gryde vand med salt over og kog pastaen efter anvisning på posen. Den skal gerne være klar samtidig med at selve kyllingen og saucen er klar.
    NB: Det er VIGTIGT at pastaen kun er kogt al dente – dvs har en smule bid
  • Varm lidt olivenolie op i en stor pande og steg kyllingestrimlerne grundigt igennem.
  • Tilføj den røde karry paste og lad den stege med ganske kort inden du tilføjer løg. Vend det rundt og lad det stege et minuts tid.
  • Tilføj nu de soltørrede tomater og kokosmælken/fløden.
  • Vend det hele godt sammen og lad det småsimre til sauen koger lidt ind.
  • Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt chilipulver.
  • Læg den færdige pasta med det vand der hænger ved over i saucen og vend det godt sammen.
  • Drys med de friske krydderurter, riv lidt parmesan henover og top med halverede cherrytomater og et godt drys friskkværnet peber.

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Andre hurtige pastaretter

I hverdagen er der ofte behov for nemme og hurtige opskrifter – og gerne med mulighed for at tilpasse opskrifterne til det, man har liggende i køkkenskabene i forvejen. Her kommer pastaretterne ofte i spil og derfor får du lidt ekstra inspiration med på vejen:

Cremet pasta med sasiccia, tomat og fløde
Dejlig nem pastaret med lynstegt salsiccia i cremet fløde-tomatsauce.
Se opskriften her
Cremet pasta med salsiccia, tomat og fløde

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments