Græsk yoghurt – keto style

Fedtforskrækket…? Glem det!

Hører du lige som jeg til den generation, der er vokset op med troen på, at fedt er den helt store synder i forhold til vægten – at fedt feder, er usundt og skal spises i absolut minimale mængder – og helst slet ikke…?

Hvis svaret er ja, så vil du nok føle det vældig grænseoverskridende, at blive præsenteret for denne morgenmad, hvor den skyr, der ellers var flyttet mere eller mindre permanent ind i mit køleskab, nu er blevet erstattet af en fuldfed græsk yoghurt 10%.

Jeg måtte da også lige tage tilløb, men blev faktisk meget overrasket over hvor dejligt det smager – og hvor mæt jeg blev.

Til denne portion har jeg brugt:

  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 25 gram bær
  • 15 grofthakkede mandler

 

Til dig der spiser strikt lchf/keto:

Det gir ca. 373 kalorier og 12 gram kulhydrat. Spiser du strikt lchf eller keto skal du gerne ligge op omkring 20 gram kulhydrat/døgn, så her kan du hurtigt komme til at mangle kulhydrat til resten af dagens måltider. Jeg vil spise den som en lækker week-end morgenmad i stedet for det traditionelle morgenbrød.

Velbekomme

 

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments