Tortilla pizza med broccoli og avocado

vegetarisk Tortilla pizza

Er du vild med pizza…ja hvem er ikke det?

Her får du opskriften på en af vores “vi er for trætte til at lave dem helt fra bunden pizza”. En hurtig og nem og fremfor alt mega lækker måde, at lave pizza på.

Den er hurtig fordi den er lavet på færdige tortillabunde. Så du slipper for at bakse en dej sammen og vente på at den hæver. Jeg køber tortillas med fuldkorn og chiafrø, men det er bare et spørgsmål om smag. Du kan bruge alle former for tortilla – også de små.

Tortilla pizza – vegetarisk opskrift med broccoli og avocado

Vær den første til at vurdere!
Hurtig, nem og lækker pizza med fuldkorns tortillabund, ostecreme og grønt
Antal: 4 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

 • 4 stk fuldkornstortilla – gerne dem med chiafrø
 • 1 portion ostecreme
 • 1 stk broccolihoved – skåret i tynde skiver
 • 2 stk mellemstore avocado skåret i skiver
 • 1 stk alm løg skåret i ringe
 • 2 stk mozzarellakugler
 • 2 håndfulde ruccola og spæde salatblade (til pynt)
 • Lidt friskkværnet peber
 • Evt lidt friskrevet parmesanflager (til pynt)

Ostecreme:

 • 2-3 dl creme fraiche 18%
 • 3 fed knust (hvidløg)
 • 30 gram friskrevet parmesan (fintrevet)
 • Lidt flagesalt og friskkværnet peber

Instruktioner

 • Varm ovnen op på 250 grader sammen med en pizzasten. Har du ikke en pizzasten lader du bare en bageplade være i ovnen og bruger den i stedet for.
 • Klargør imens ostecremen og grøntsagerne. Når ovnen og stenen er godt varmet op er du klar
 • Smør tortillaen med et lag ostecreme (jeg rører den blot sammen i en skål)
 • Top med fine skiver af broccoli, løgskiver og avocado. Slut af med lidt mozzarella jævnt fordelt (ikke for tæt på kanterne, så flyder den bare af når osten smelter)
 • Sæt den ind i ovnen med en pizzaspade drysset med lidt mel og bag den ganske kort til til kanterne er sprøde og grøntsagerne gennembagte.
 • Tag den ud og drys med ruccola, spæde salatblade og riv gerne lidt friske parmesanflager henover. Et par drej med peberkværnen er altid godt – så er den klar til servering.
 • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Foretrækker du alligevel den traditionelle pizzadej, så har jeg to virkelig gode opskrifter, du med garanti vil synes om. Den ene er min koldhævede pizzadej: Koldhævet pizzadej der gir sprød og luftig bund Den kræver lidt forberedelse, men den er det hele værd!

Du kan også prøve min nemme pizzadej, du kan bage med samme dag, som du laver den: Hjemmelavet pizzadej – opskrift på nem og hurtig pizzadej. Den er or dig, der gerne vil lave en rigtig god hjemmelavet pizza, men som ikke vil bakse med surdejen.

Tortilla pizza - vegetarisk opskrift med broccoli og avocado

Tomatsaucen er skiftet ud med en lækker creme, som gør sig rigtig godt til en vegetarisk pizza. Du kan naturligvis sagtens skifte cremen ud med den traditionelle tomatsauce, hvis du foretrækker det. Men jeg synes du skal prøve at give den her lækre creme en chance.

Fyldet har jeg i dag valgt helt enkelt med broccoli, løg og avocado – nåhh ja og så mozzarella ovenpå (den er vigtig).

Da tortilla pizzaen (lige som andre pizza’s) kun skal være kort tid i ovnen, er det vigtigt, at du skærer de hårde grøntsager ret tyndt. Ellers kan de ikke nå, at blive gennembagt.

Lige før servering får den færdige tortilla pizza et gavmildt drys ruccola og sprøde salatblade og en god gang friskkværnet peber. Skal du ikke spare på kalorierne, smager det virkelig dejligt at rive lidt parmesanflager henover….det er virkelig guf!

Vegetarisk pizza med broccoli og avocado

Vild med pizza, så se mere her:

Blomkålspizza med pære og parmaskinke

Pizza med krydret pølse og chili

Pizza med kartofler og svampe

Pizza – vegetar

Pizza med tomater, karamelliserede rødløg og Burrata

Pizza med artiskok og masser af grønt

Pizza med zucchinibund

Pizza med ostecreme, små krydrede tomater og mozzarella

Pizza med kål og kantareller

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, og som ikke kræver flere timer i køkkenet? Jamen, så er du havnet det helt rigtige sted!

Min passion er nemlig lige netop at lave dejlig mad til alle. Mad, der er fyldt med farverige grøntsager, skønne krydderier og som ikke kræver en hel dag i køkkenet.

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min madpassion. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Håber du vil blive glad for opskriften på TORTILLA PIZZA – den kommer lige her nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments