Smoothie med vandmelon og jordbær

Den bedste på en varm sommerdag…

Det er svært at slå kombinationen af læskende vandmelon og søde jordbær i en smoothie og så er den samtidig super nem at lave.

Smoothie af vandmelon og jordbær

Vær den første til at vurdere!
En forfriskende og lækker smoothie lavet af vandmelon og friske jordbær, hvor du kan variere smagen med lime og sirup. Skal det være ekstra festligt kan du tilsætte gin og bruge smoothien som velkomstdrink til dine sommergæster.
Server med ekstra jordbær og vandmelon skåret i mundrette stykker.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

 • 300 gram vandmelon
 • 100 gram jordbær – friske eller frosne
 • 1 kvist mynte
 • 1 stk. økologisk lime (kan udelades)
 • 2 dl mineralvand
 • Lidt knust is eller isterninger

Instruktioner

 • Skær vandmelonen ud i store stykker og fjern de største kerner
 • Fjern stilke fra de friske jordbær
 • Læg vandmelon, jordbær og lidt frisk mynte, plus evt lidt limesaft i en blender og kør den til en jævn smoothie.
 • Smag til og tilsæt om nødvendigt (mere) limesaft og mynte
 • Fordel lidt knust is i 2-4 høje glas tilsæt smoothien, top med danskvand og pynt med en skive vandmelon. Server straks.

Varier smagen eller lav den til en læskende velkomstdrink

 • Ønsker du at variere smagen kan du tilsætte en smule jordbærsirup, du nemt laver ved at koge jordbær (gerne fra frost) 10 minutter sammen med lidt sukrin gold og kokossukker eller alm. rå rørsukker og passere dem igennem et klæde. Opbevar saften i en flaske på køl og brug den i dine sommerdinks og smoothies eller over is og pandekager.
 • Du kan nemt lave smoothien om til en læskende velkomstdrink ved at tilsætte en smule god gin.
 • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Jeg anvender friske jordbær, men du kan også sagtens bruge dem fra frost. Vigtigst er faktisk, at du vælger en vandmelon der er rigtig moden. Bank på den og den skal lyde hul ellers vælg en anden.

Vælg også gerne en type vandmelon med ingen eller små kerner, så slipper du for at pille dem ud. Ofte skriver grøntafdelingen det på skiltet, når de er uden kerner, ellers er de heldigvis ret lette at tage ud og skulle der smutte et par kerner med sker der intet ved ved.

Varier smagen

Du kan variere smagen ved at tilsætte limesaft og mere frisk mynte og ønsker du at lave en mere sød smoothie kan du tilsætte lidt jordbær- eller hindbærsirup eller hyldeblomstsirup.

Skal det være ekstra festligt, kan du tilsætte lidt gin eller Asti og servere den som velkomstdrink sammen med ekstra jordbær og vandmelon skåret i mundrette stykker.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments