Ølglaserede rødløg smager dejligt – og de er i stand til at løfte en i forvejen lækker bacon-burger op til nye højder. De er både lette og hurtige at lave, så du skulle prøve dem næste gang du har burger på menuen.
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2018/11/burger-med-karamelliserede-loeg-og-soede-kartoffelfritter.jpg)
Ølglaserede rødløg
Lækre karameliserede rødløg lavet med øl – et absolut must have i din hjemmelavede burger
Antal: portion
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 500 gram rødløg skåret i tynde både
- Lidt smør til stegningen
- Lidt cayennepeber
- Lidt sennepsfrø (kan udelades)
- 50 gram brun farin
- 1 dl mørk øl
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Instruktioner
- Steg rødløgsbådene i smør – de skal være klare og begynde at tage farve.Krydr med cayennepeber og sennepsfrø
- Drys den brune farin henover, rør det rundt og steg videre indtil det karamelliserer.
- Tilsæt nu den mørke øl, rør rundt og lad det simre videre indtil væden er fordampet og løgene helt møre.
- Portionen passer til 6 burgers
- Rigtig god fornøjelse!
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2018/11/burger-med-karamelliserede-loeg-og-soede-kartoffelfritter.jpg)