Mangosalsa
Mangosalsa er en både nem og frisk salsa, hvor den saftige og søde mango spiller hovedrollen. Herudover er der tilføjet cherrytomater, rødløg, lime og koriander/bredbladet persille. Salsaen er fyldt med dejlig smag og er helt perfekt til krydret mexicansk mad eller de mexicanske fisketacos, jeg lavede forleden.
Mangosalsa
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 stk Sød og godt moden mango – skåret i tern
- 1 stk rød chili (uden kernehuset) – meget fintsnittede (Smag på din chili og vurder hvor meget du skal bruge. Du kan også udelade den, hvis du foretrækker det.)
- 8 stk cherrytomater i halverede
- ½ stk rødløg – fintsnittet
- 2 spsk fintsnittet koriander eller bredbladet persille
- 1 stk lime
- 1 spsk rigtig god olivenolie f.eks. fra @Rosarioevoo
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber
Instruktioner
- Bland mangotern med de fintsnittede rødløg, halverede cherrytomater, fintsnittet koriander eller bredbladet persille og den meget fintsnittede røde chili (kan udelades) og vend det hele godt rundt.Smag til med lidt limesaft, olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber.Stil på køl indtil servering.
- Rigtig god fornøjelse!
Vild med lækkert tilbehør…?
Tilbehøret sætter bare prikken over i’et. Det behøver ikke være hverken svært eller besværligt, men alligevel lidt mere end bare at stille en færdigkøbt dressing ind på bordet.
Prøv f.eks. min opskrift på Pico de gallo – en virkelig dejlig mexicansk tomatsalsa. Og er du tiil de mexicanske køkken, så kommer du heller ikke uden om en dejlig Guacamole.
Her får du nogle links til andet tilbehør, som du kan prøve:
Løvstikke mayo – sommerens lækreste mayonnaise
Avocadospread | Sund, nem og lækker som dip og spread
Peanutbutterdressing | Peanutsauce til salater og dip
Dressing med rosmarin og honningdijon