Pastasalat med avocado, feta og lynstegt kylling

Uhmmm….Pastasalat

Super nem og lækker pastasalat med lynstegt kylling og peberfrugt – også kaldet fajitas. Det er bare SUPER LÆKKERT!

For at gøre den ekstra lækker, har jeg tilføjet godt med krydderier til kyllingen, store fetablokke, avocado, små cherrytomater, agurk og ikke mindst en virkelig lækker dressing lavet med en god olivenolie, citronsaft og masser af friske krydderurter.

Pastasalt med lynstegt kylling og peberfrugt smager er super nem og hurtig at lave og den smager dejligt både varm og kold. Så får du en rest til overs, så har du en dejlig nem og lækker frokostsalat, dagen derpå.

Græsk pastasalat med feta og kylling

Pastasalat med feta og lynstegt kylling

Vær den første til at vurdere!
Nem og lækker pastasalat med store fetablokke og grønt. Pastasalaten fuldendes med den skønneste dressing lavet med citronsaft, olivenolie og friske krydderurter.
Nyd salaten både varm og kold.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

Dressing:

  • 0.5 dl citronsaft
  • 0.5 dl olivenolie af god kvalitet
  • 1-2 spsk flydende honning
  • 1-2 spsk Dijon eller anden sennep f.eks. en med tilsat honning
  • ½ håndfuld friske krydderurter f.eks. bredbladet persille, oregano, citrontimian
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med

Til salaten:

  • 400 gram kyllingefilet eller bryst skåret i tynde strimler
  • Lidt olivenolie
  • 1-2 spsk fajitaskrydderiblanding eller tacokrydderi
  • 400 gram tørret orzo eller anden pasta
  • 1 stk gul peberfrugt skåret i strimler
  • 1 stk rød peberfrugt skåret i strimler
  • 1-2 håndfulde cherrytomater skåret i halve
  • 1-2 håndfulde fetaost skåret i store kuber
  • ½ stk agurk skåret i skiver
  • 1 stk stor og godt moden avocado skåret i både

Instruktioner

  • Start med at lave dressingen ved simpelthen at blende alle ingredienser til en ensartet konsistens. Smag den til med salt og friskkværnet peber.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakningen, dræn vandet fra og vhæld den over i en salatskål.
  • Imens pastaen koger, tilbereder du kyllingen og peberfrugterne:
    Vend kyllingefileterne i olivenolie og krydderier. Steg dem gyldne og gennemstegte og læg dem over på en tallerken.
    I samme pande steger du peberfrugterne ganske kort.
  • Vend først pastaen med halvdelen af dressingen. Fordel herefter kylling og de stegte peberfrugter henover og herefter de halverede tomater, agurk, avocadobåde og feta.
  • Slut af med at dryppe den sidste dressing henover og krydr med friskkværnet peber og lidt ekstra friske krydderurter.
  • Nyd salaten varm eller kold.
    Rigtig god fornøjelse!
  • Græsk pastasalat med feta og kylling

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments