
Måltidssalater
Når jeg vil samle alt det gode i én skål og slippe for at stå med flere gryder og pander, så laver jeg en måltidssalat. Det er den perfekte løsning, når jeg gerne vil spise noget friskt, mættende og varieret – uden at gå på kompromis med smagen. En måltidssalat er ikke bare lidt grønt på en tallerken. Det er en hel ret i sig selv, hvor jeg kombinerer sprøde grøntsager, mættende elementer som pasta, linser eller kød, og en god dressing der binder det hele sammen. Jeg elsker, at man kan variere dem i det uendelige – alt efter sæson, hvad jeg har i køleskabet, eller hvad jeg lige har lyst til. Om det er en lun salat med bagte rodfrugter om vinteren eller en frisk sommersalat med melon og feta, så er det her mit go-to kapitel, når måltidet skal være nemt, lækkert og fuld af farve og smag.


Pastasalat med majs og grøn vinaigrette

Salat med bagt blomkål og avocado

Salat med kylling, æg og avocado ranch dressing

Fajitas bowl med kylling og peberfrugt, tortillas og ris

Salat med broccoli, friske bær og mini mozzarella

Asiatisk nudelsalat med marineret kylling og lynstegt grønt

Salat med varmrøget laks

Græsk salat med kylling, ris og stegt feta

Salat med grønne asparges

Poke bowl med asiatisk oksekød, ris og grønt
