Ølglaserede rødløg smager dejligt – og de er i stand til at løfte en i forvejen lækker bacon-burger op til nye højder. De er både lette og hurtige at lave, så du skulle prøve dem næste gang du har burger på menuen.
Ølglaserede rødløg
Lækre karameliserede rødløg lavet med øl – et absolut must have i din hjemmelavede burger
Antal: portion
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 500 gram rødløg skåret i tynde både
- Lidt smør til stegningen
- Lidt cayennepeber
- Lidt sennepsfrø (kan udelades)
- 50 gram brun farin
- 1 dl mørk øl
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Instruktioner
- Steg rødløgsbådene i smør – de skal være klare og begynde at tage farve.Krydr med cayennepeber og sennepsfrø
- Drys den brune farin henover, rør det rundt og steg videre indtil det karamelliserer.
- Tilsæt nu den mørke øl, rør rundt og lad det simre videre indtil væden er fordampet og løgene helt møre.
- Portionen passer til 6 burgers
- Rigtig god fornøjelse!
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!