Hurtig og nem aftensmad med saftig kyllingefilet eller kyllingebryst skåret i lange strimler, der lynsteges i lidt olivenolie og krydres med frisk limesaft og mexicanske krydderier.
Kylling med lime og avocadosalsa
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst eller kyllingefilet
- 1 spsk olivenolie til at stege i
- 1 spsk mexicanske krydderier f.eks. Tacokrydderi
- 1 spsk limesaft
Serveres med avocadosalsa, enkel grøn salat, lune tortillas, ris, bulgur eller quinoa for ekstra mæthed.
Instruktioner
- Bruger du kyllingebryst skæres de i lange tynde strimer a la inderfilet
- Varm olivenolie op i en pande.
- Lynsteg kyllingefiletterne til de får en fin gylden farve og er gennemstegte.
- Sluk for varmen, drys med tacokrydderi og pres limesaft henover.Vend dem rundt så alle sider blir dækket i krydderi og limesaft.
- Læg dem over på et fad evt med en bund af grønne salatblade og server med frisk avocadosalsa, mexicanske chips og limebåde.
Nyd den som frokost eller hovedret med en enkel grøn salat og evt. med ris, bulgur eller quinoa, hvis der er brug for ekstra mæthed.
Er du vild med det mexicanske køkken, så prøv min opskrift på de sprøde tacoskaller med mexicansk fyld, ostegratinering og stegte ananas.