Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Kylling med lime og avocadosalsa
Antal
2
personer
Ingredients
300
gram
kyllingebryst eller kyllingefilet
1
spsk
olivenolie til at stege i
1
spsk
mexicanske krydderier f.eks. Tacokrydderi
1
spsk
limesaft
Serveres med
avocadosalsa
, enkel grøn salat, lune tortillas, ris, bulgur eller quinoa for ekstra mæthed.
Tilberedning
Bruger du kyllingebryst skæres de i lange tynde strimer a la inderfilet
Varm olivenolie op i en pande.
Lynsteg kyllingefiletterne til de får en fin gylden farve og er gennemstegte.
Sluk for varmen, drys med tacokrydderi og pres limesaft henover.
Vend dem rundt så alle sider blir dækket i krydderi og limesaft.
Læg dem over på et fad evt med en bund af grønne salatblade og server med frisk avocadosalsa, mexicanske chips og limebåde.