Jordbær/avocado-smoothie

Fløjlsblød og cremet smoothie….

Kombinationen af jordbær, banan og avocado – det lyder måske lidt underligt, men jeg siger dig – det er LÆKKERT!

Som du måske har opdaget, spiser jeg meget avocado og forsøger at få den skønne fedtkilde ind alle steder, hvor det er muligt, men det skal selvfølgelig give mening rent smagsmæssigt – og det gør det virkelig her.

Mange af mine opskrifter er LCHF/keto venlige, men denne her indeholder alt for mange kulhydrater til at komme ind under den kategori. Når den kommer med, så skyldes det, at den er meget sundere end mange andre smoothies – og så er det bare den lækreste og hvert et kulhydrat værd.

Opskrift på Jordbærsmoothie med avocado:

  • 1/2 banan
  • 1/2 avocado
  • 150 gram frosne jordbær eller hindbær
  • 200 gram skyr eller kvark
  • evt. lidt frisk mynte
  • evt. lidt vanille
  • evt. chiafrø – bare en smule
  • evt. lidt havredrik/mandelmælk eller alm mælk, hvis du er mælkedrikker

Sådan gør jeg:

Alt blendes til lige den konsistens du kan li. Jeg bruger altid havremælk til at regulere konsistensen med, så den venter jeg med at tilsætte til sidst. Ind imellem laver jeg min smoothie ret tyk, hælder den i en skål og tilsætter hakkede mandler og spiser den med en ske – en lækker og sund dessert.

TIP: Hvis du som jeg gerne vil spise chiafrø, kan de fint tilsættes i denne smoothie.

Velbekomme

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments