Ginger beer sorbet

Vild med Ginger beer…?

Har du bare en lille smule kærlighed til ginger beer eller bare ingefær, så vil du blive vild med den her skønne sorbet. Den er sød og med et lille bid af ingefær, men på ingen måde stærk.

Ginger beer sorbet

Vær den første til at vurdere!
En skøn sorbet med Goslings gingerbeer og lime. En sød og frisk sorbet der egnet sig perfekt som dessert på en varm sommerdag.
Du kan fint bruge andre ginger beer mærker, bare de er velegnede til drinks.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

 • 1 dåse Goslings Ginger Beer (330 ml) eller en anden ginger beer der er egnet til drinks
 • 2 spsk flydende ingefær fra @Plantemageren. Alternativt kan du rive frisk ingefær, men så skal du si væsken inden du kommer den i ismaskinen.
 • 125 gram Glukosesirup
 • 50 gram Rørsukker
 • ½ stk økologisk lime (saften)
 • 1 stk æggehvide – stiftpisket (den gør sorbet'en mere luftigt, men kan udelades, hvis du ikke spiser æg)

Instruktioner

 • Hæld Gingerbeer, flydende ingefær, limesaft, sukker og glukosesirup i en gryde og bring det i kog. Sluk og stil til afkøling – først på køkkenbordet og derefter på køl indtil den er helt kold.
 • Bruger du friskrevet ingefær, skal du si massen inden den kommes i ismaskinen.
 • Hæld væsken på ismaskinen og lad den køre indtil sorbet'en begynder at stivne, så tilsætter du den stiftpiskede æggehvide (den gør sorbet'en mere luftigt, men kan udelades, hvis du ikke spiser æg).
 • Kør sorbet'en færdig og hæld den over i en aflang beholder og put den i fryseren indtil den skal bruges.
  TIP: Serverer du sorbet om sommeren, smelter den meget hurtigt. Stil derfor gerne glas/skåle nogle minutter i fryseren, så de er iskolde inden du anretter sorbet'en.
 • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Den er lavet på Goslings ginger beer, mange vil kende fra den skønne drink, Dark And Stormy. For at give den søde drik lidt modspil, har jeg tilsat flydende ingefær fra @Plantemageren. Du kan naturligvis også bruge friskrevet ingefær, men så skal du huske at si væsken inden du kører den på ismaskinen.

Måske du har lyst til at prøve nogle af mine andre is og sorbetopskrifter. Under fanen “Is & Sorbet” finde du flere dejlige is- og sorbetopskrifter, som f.eks. denne dejlige hindbær-rabarber sorbet.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments