Focaccia Muffins

Nem æltefri opskrift på focaccia muffins

Små fine FOCACCIA, der bages i muffinforme. Perfekte som tilbehør til gryderetter, supper, salater og så pynter de på ostebordet eller i en buffet.

Æltefri Focaccia Muffins – nem opskrift på mini focaccia

Vær den første til at vurdere!
Nem, æltefri opskrift på lækre mini focaccia, der bages i muffinforme.
Antal: 12 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 250 gram koldt vand
  • 10 gram fint salt
  • 10 gram olivenolie
  • 4 gram tørgær
  • 350 gram pizzamel (Tipo 00)

Topping:

  • Lidt flagesalt
  • Lidt frisk rosmarin
  • Evt lidt Pizza Krydderi (f.eks. fra EpicSpice)

Instruktioner

Dag 1:

  • Bland vand, pizzamel, olivenolie, salt og tørgær i en røreskål.
    Lad den hvile 30 minutter et lunt sted.
  • Lav første omgang stretch and fold, dæk dejen til igen og lad den atter hvile 39 minutter et lunt sted.
  • Lav herefter anden omgang stretch and fold på samme måde og til sidst en tredje gang inden du lader dejen overnatte i køleskabet til næste dag.

Dag 2:

  • Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i 12 nogenlunde lige store dele.
  • Stram dejen op og form til små boller, der lægges ned i oliesmurte muffinforme.
  • Dæk dem til og lad dem hæve til dobbelt størrelse et lunt sted.
  • Tænd ovnen på 230 grader alm ovn
  • Prik med fingrene små fordybninger i dejen, dryp med olivenolie og drys med pizzakrydderi og/eller rosmarin
    TIP: Bruger du friske krydderurter, så masser dem lidt med olivenolie inden du bager dem. På den måde undgår du, at de blir helt sorte og brændte.
  • Bag muffin focaccia 15-20 minutter til de er smukt gyldne på overfladen.
    Lad dem køle lidt af inden du løfter dem ud af muffinformen.
  • De fine Muffin Focaccia er fryseegnede.
  • Rigtig god fornøjelse!

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Opskriften er æltefri og du behøver heller ingen røremaskine. Alt du skal gøre, er at røre dejen løst sammen og så trække op i dejen og folde den ned over sig selv. Det kaldes Stretch and fold og er en super nem metode, der gir dig en virkelig elastisk og smidig dej – og et helt fantastisk lækkert brød, fyldt de eftertragtede store luftbobler.

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, og som ikke kræver flere timer i køkkenet…? Jamen, så er du havnet det helt rigtige sted!

Min passion er nemlig lige netop at lave dejlig mad til alle. Mad, der er fyldt med farverige grøntsager, skønne krydderier og som ikke kræver en hel dag i køkkenet.

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min madpassion. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments