Dalgonakaffe – Iskaffen alle snakker om….
Glem alt om den klassiske iskaffe. Når du har prøvet Dalgona, vender du aldrig tilbage….Lyder det bare for vildt? Ja, jeg vender i hvertfald ikke tilbage til den gammelkendte iskaffe. Det er helt sikkert!
Dalgonacoffee – Dalgonakaffe
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
Det skal du bruge til 2 små glas:
- 2 stk. høje slanke glas
- 2 spsk Instantkaffe (Jeg bruger Nescaffe Guld)
- 2 spsk Økologisk rå rørsukker
- 2 spsk kogende vand
- Evt lidt Kahlua (kan udelades)
- Lidt minimælk eller plantemælk
Instruktioner
Sådan gør du:
- Kog vandet
- I en skål blander du det kogende vand, instantkaffe og sukker.Pisk det til en fast skum – det går lynhurtigt.
- Fyld glasset op med isterninger og fyld 3/4 op med minimælk eller plantemælk.Skal der Kahlua i tilsætter du det nu og rører det ud i den kolde mælk.
- Top med kaffeskum og giv det eventuelt et drys cacaopulver.Server med en lang ske, som bruges til at røre kaffeskummet ned i den kolde mælk
- Nyd den!
Følger du med på de sociale medier, har du sikkert set eller hørt om Dalgonacoffe eller Dalgona kaffe. Det må siges at være iskaffen alle snakker om – og det med god grund, for den er FANTASTISK!