Chilimandler

Perfekt som snack eller som knas i salaterne

Chilimandler er bare uundværlige som snack og som toppings i sommerens skønne salater. Det sværeste er at holde fingrene fra glasset og jeg er vist ikke den enste i familien, der har smag for de sprøde banditter, så her bliver der altid lavet en dobbelt portion.

Chili-mandler

Vær den første til at vurdere!
Spicy snack eller topping til dine salater

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 200 gram mandler
  • 2 tsk kokosolie
  • 2 tsk chipotle-chili (Alternativ: chiliflager eller cayennepeber)
  • 1 tsk flagesalt

Instruktioner

  • Varm kokosolien op på medium varme
  • Tilsæt mandler og krydderier
  • Vend det hele rundt, så alle mandlerne får glæde af krydderierne
  • Steg dem gyldentbrune og lad dem køle helt af
  • Spis dem nu eller put dem i glas med tætsluttende låg
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Jeg steger mine i kokosolie med god smag af kokos – det gir lige en ekstra sødme, men du kan sagtens stege dem i olivenolie, hvis du hellere vil det.

Chilien er som altid “Chipotle chilli” fra Cape Herb & Spice, simpelthen fordi det bare er den bedste! Det er egentlig en rub, men jeg bruger den alle steder, hvor der skal chilismag i….eller ikke helt, for der findes en stærkere variant fra samme firma, der hedder “Ghost” – behøver jeg sige mere…?

Hvilken variant du vælger eller om du foretrækker cayennepeber eller chiliflager er en smagssag, men start hellere ud med en lidt blidere chili og giv den så lidt ekstra efter behov.

Måske du har lyst til at prøve de lækre tamari-ristede mandler, der er uundværlige som snack til dine gæster eller de balsamico-ristede græskarkerner.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments