Burger uden bolle – lchf

Saftig bøf, sprød bacon og smeltet ost – og ingen bolle

Når resten af familien ønsker burgers, handler det om at tænke kreativt, når man selv gerne vil undgå brød. Nogle gange bager jeg en portion boller uden mel og bruger dem som burgerbolle, men efterhånden spiser jeg mine burgers pakket ind i sprød icebergsalat – og det vil jeg gerne anbefale dig at prøve, for det smager virkelig dejligt og pludselig bliver det sundt at spise en burger – hvem skulle ha troet det?

Jeg laver gerne et glas syltede rødløg, som også smager super dejligt i salater og på en omelet og så laver jeg også min egen burgerdressing – helt simpelt og alligevel super lækkert – for så ved jeg helt præcist, hvad der kommer i.

Sådan laver jeg brugerdressing:

  • 2 spsk god mayonnaise
  • Karry
  • Gurkemeje
  • Chipotle chili
  • Røres sammen i god tid inden den skal bruges, så smagene rigtig får lov at udvikle sig.

Jeg har ikke angivet mængde på krydderierne fordi krydderier er meget forskellige alt efter, hvor du køber dem, så smag dig frem og find din egen favorit.

Smeltet ost på den nemme måde:

Smeltet ost er nærmest et must på vores burgers . Tidligere var det altid et problem fordi vi som regel steger vores bøffer på grillen og så går det på en eller anden måde altid galt med osten, der smelter og drypper ned i gløderne – ikke spor godt.

Nu har jeg så købt et par små pander fra De Buyer og de er simpelthen så anvendelige – både til spejlæg, små pandekager og smeltet ost til burgers. Så har du samme udfording, så vil jeg klart anbefale en mini-pande.

Skal der alligevel en bolle til…?

Har du det sådan at, når der spises burger, så går du all-in eller vil du bare glæde resten af familien, der måske gerne spiser klassisk burger – så skulle du prøve at bage disse super luftige og lækre boller. De er syndigt lækre og jeg bager dem altid til fødselsdag eller når der står burgers på menuen – det er nemlig kun mig, der her i familien ikke spiser lyst brød.

Når du nu alligevel går all-in, vil jeg anbefale dig at lave ølglasserede rødløg som simpelthen smager så skønt.

Rigtig god fornøjelse🧡

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments