Salat med grønne asparges, burrata og skinke

Salat med grønne asparges, burrata og skinke
Nem opskrift på lækker Salat med grønne asparges, burrata og serrano- eller parmaskinke. Til frokost og som hovedmåltid evt med lidt brød til.
Antal: personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- 1 burrataost
- 2 store håndfulde ruccola
- 6-8 skiver serranoskinke (eller Parmaskinke)
- 2 spsk ristede pinjekerner
- 2-3 spsk Økologisk ekstra jomfruolivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
- evt. chiliflager
- Evt spiselige blomster som pynt – jeg har brugt hvide stedmoderblomster der passer så fint i farven.
Instruktioner
- Start med at knække de trådede ender af aspargesene og kog dem derefter et par minutter i letsaltet vand. Dryp dem godt af.
- Rist pinjekernerne et par minutter på en tør pande.
- Læg et par håndfulde ruccola som bund i et fad og fordel burrata og skinke henover.
- Drys med ristede pinjekerner og dryp med en rigtig god økologisk ekstra jomfruolivenolie.
- Slut af med lidt spiselige blomster f.eks. hvid stedmoderblomst, flagesalt, friskkværnet peber og måske lidt chiliflager der drysses henover.
- Server evt med lidt friskbagt brød til.
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!








