Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Salat med grønne asparges, burrata og skinke
Antal
2
personer
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
1
bundt
grønne asparges
1
burrataost
2
store håndfulde
ruccola
6-8
skiver
serranoskinke
(eller Parmaskinke)
2
spsk
ristede pinjekerner
2-3
spsk
Økologisk ekstra jomfruolivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
evt.
chiliflager
Evt
spiselige blomster som pynt - jeg har brugt hvide stedmoderblomster der passer så fint i farven.
Tilberedning
Start med at knække de trådede ender af aspargesene og kog dem derefter et par minutter i letsaltet vand. Dryp dem godt af.
1 bundt grønne asparges
Rist pinjekernerne et par minutter på en tør pande.
2 spsk ristede pinjekerner
Læg et par håndfulde ruccola som bund i et fad og fordel burrata og skinke henover.
1 burrataost,
2 store håndfulde ruccola,
6-8 skiver serranoskinke
Drys med ristede pinjekerner og dryp med en rigtig god økologisk ekstra jomfruolivenolie.
2-3 spsk Økologisk ekstra jomfruolivenolie
Slut af med lidt spiselige blomster f.eks. hvid stedmoderblomst, flagesalt, friskkværnet peber og måske lidt chiliflager der drysses henover.
flagesalt,
friskkværnet peber,
Evt spiselige blomster som pynt - jeg har brugt hvide stedmoderblomster der passer så fint i farven.,
evt. chiliflager
Server evt med lidt friskbagt brød til.