3spskpofiber(alternativt mel, men så er de ikke længere LCHF)
½tsksalt
Tilberedning
Skær den kraftigeste den af broccolistokken fra - de små kan sagtens bruges
Kør resten til fin "broccolimel" i en foodprocessor
Tilsæt æggene, pofiber og lidt salt
Kør det hele til en tyk og ensartet masse - den skal være meget tyk og ikke noget der ligner traditionel vaffeldej
Varm vaffeljernet op og vent med at bage vaflerne til jernet har den rigtige temperatur. Min har en lampe der lyser, når jernet er klar
Pensel pladerne bare med lidt olivenolie evt på et stykke køkkenpapir
Jeg får 5 store "belgiske"vafler ud af denne portion: Fordel en stor skefuld broccolidej på hver af pladerne. Dejen er så tyk, at den ikke selv fordeler sig, når jernet lukker. Så sørg for at massen er fint jævn inden du lukker jernet.
Bag dem i 5 minutter og lad være med at åbne jernet undervejs - så går de bare i stykker
Læg dem over på en bagerist til afkøling og bag næste portionLad dem ikke ligge på en tallerken imens de køler af, da de så bliver våde og svampede af dampen.
Pynt de færdige vafler med spinatblade eller anden salat, top med skiver af avocado, lakserilette, røget laks, æg eller en super nem tunsalat. Pynt med skiver af radiser og mikrogrønt.