Keep it simple – og den her er ganske simpel, men samtidig vældig lækker. Måske så simpel, at der ikke er tale om en egentlig opskrift, men mere en ide til, hvordan du nemt kan lave en tunsalat, der smager skønt både i en sandwich eller som topping på vafler og brød bagt uden mel.
Tun salat – LCHF
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 dåse tun i vand eller olie (godt afdryppet)
- 2 spsk God mayonnaise (Jeg laver min selv eller bruger Hellmanns)
- 1 portion krydderier: karry, gurkemeje, friskkværnet peber
- 1 spsk Frisk dild – finthakket
Instruktioner
- Afdryp dåsetunen grundigt
- Hæld den over i en lille skål og rør mayonnaise, krydderier og frisk dild i – vend det godt sammen
- Pynt med ekstra frisk dild
- TIP: Smager skønt som topping til broccolivafler eller brød bagt uden mel
- Velbekomme
Prøv den på de lækre brød bagt på broccoli og blomkål og som ikke indeholder mel – brød uden mel
Eller på de populære broccolivafler