Pasta med pesto

nem pastaret med tomater i cremet pesto sauce

Rigatoni er en af mine favoritter, når der skal pasta på bordet. De store rør er helt perfekte til at bære den vidunderlige pestosauce og det er jo det, det hele handler om – saucen!

Pasta med tomater i cremet pestosauce

Vær den første til at vurdere!
Lækker pastaret med rigatoni pasta og små cherrytomater i en cremet pestosauce
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 500 gram Rigatoni eller anden pasta af rigtig god kvalitet
  • 2 spsk oliven- eller rapsolie
  • 1 alm løg – fintsnittet
  • 4 stk mini snackpeber eller 1 stor orange peberfrugt – fintsnittet
  • 3 fed hvidløg – fintsnittet
  • 450 gram cherrytomater skåret i halve
  • 1 glas rød pesto – 190 gram
  • 1 tsk Smoked spanish chorizo rub fra @EpicSpice (Alternativt kan du bruge All-round krydderi, paprika og lidt chilipulver)
  • ½ håndfuld friske basilikumsblade
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber og vhiliflager til at smage til med
  • Tilbehør: Frisk rød chili (kan udelades) og parmesanost

Instruktioner

Start med at lave pestosaucen

  • Varm olien op i en pande og sauter løg, hvidløg og peberfrugter til de er klare.
  • Tilføj de halverede cherrytomater og krydderierne lad det simre i 10 minutter
  • Tilføj herefter rød pesto og halvdelen af de friske basilikumsblade (fintsnittede) og lad saucen koge lidt ind.
  • Smag til og juster med ekstra krydderier, salt og friskkværnet peber efter behov
  • Kog pastaen al dente som anvist på posen.
    Dræn for vand og gem lidt af vandet, hvis der bliver behov for at fortynde saucen.
  • Vend pastaen og pestosaucen og server med resten af de friske basilikumsblade, lidt fintsnittet rød chili (kan udelades) og friskrevet parmesan.
    Tilbehør: Vi spiser gerne en sto blandet salat sammen med.
  • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Nem hverdagsmad…..

Pasta er nem og hurtig hverdagsmad, men det behøver den ikke at blive kedelig af. Tvært imod, er det meget nemt at lave et helt fantastisk måltid til hele familien med blot få ingredienser.

Vigtigt er det, at man vælger sin pasta med omhu. Den skal være af god kvalitet og naturligvis passe til den ret, man vil tilberede.

Mange køber frisk pasta fra køledisken i troen på, at de dermed køber en bedre kvalitet end en tilsvarende tørret udgave. Det er desværre langt fra altid tilfældet og igen er det lige som med så meget andet. Man får det, man betaler for.

Jeg køber stort set altid tørret pasta og er meget glad for mærket Rummo, der fåes i min lokale SuperBrugsen.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments