Ostebord | Alt på et bræt

Ostebræt fyldt med lækkerier

Hyggeligt, nemt og meget lækkert – ostebræt pakket med lækkerier. Brug det som hyggemad med et godt glas vin efter en travl uge, eller når der kommer gæster.

Det kan uden problemer laves i forvejen, for ostene blir kun bedre af at stå ude ved stuetemperatur lidt tid inden servering.

Jeg går gerne i min lokale osteforretning og køber lækre oste #støtdelokale og han har altid et eller andet spændende, jeg lige skal prøve.

Lidt lækker frugt, chilimandler, flydende honning, mørk chokolade og kiks – alt sammen fint placeret på et råt bræt – et fantastisk måltid, der fungerer både som hyggemad bare til to eller når der kommer gæster.

Du kan også prøve mit oste- og pålægsbræt.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments