Falaffel hotdog

en anderledes hotdog…

Falaffel hvad for noget? Ja, jeg ved godt det lyder lidt underligt, men altså i mangel på bedre…..

Når man opfinder noget nyt, kan det faktisk være ret svært at finde på et meningsfuldt navn – altså noget, der gir mening for jer, der måske sidder og søger efter opskrifter på de sociale medier. Derfor kom den her lækre hapser til at hedde falafel hotdog – og den ligner da (lidt)…..

Hvorom alting er, så er jeg VILD med hotdogs. Især mine egne hjemmelavede gourmethotdogs med “hele svineriet”, som drengene siger. De kan bare ikke sammenlignes med noget – og heller ikke de her.

At jeg så alligevel mener den her falafel hotdog skal ind på bloggen, skyldes at den i den grad er vellykket og et noget sundere valg end den traditionelle hotdog. Bevares jeg har friteret gulerodsfalaflerne, der har en lækker kerne af smeltende varm halloumi. Men resten er lutter sundhed!

Hotdogbrødet er erstattet af en nem og sund wrap bagt uden mel, men i stedet fyldt med zucchini (squash) og gurkemeje og fyldet består af en vildt lækker rødebedespread. Den MÅ du bare prøve – den smager fantastisk!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments