Fajita kylling på wrap

Sundt, nemt og lækkert….

Når det skal være nemt, men samtidig være sundt og smage virkelig lækkert, går man aldrig fejl af godt krydret kylling og grønt.

I dag varmede jeg en wrap, som blev toppet med salat, avocado, cherrytomater, agurk, majs og så den dejlige kyllinge fajitas med lidt friskrevet ost og en limeskive til. Ved siden af serverede jeg lidt sød chilisauce.

Det var nemt at lave det lækre måltid, for jeg var i forvejen igang med at lave mealprep med kylling, så det duftede skønt i hele huset.

Kylling Fajitas i wrap

Vær den første til at vurdere!
Saftige fajitas-krydret kylling serveret i wrap med grønt og sød chilisauce
Antal: 2

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 300 gram kylling – fx inderfilet
  • 1 lille pose Fajitas-blanding eller lav din egen blanding (se hvordan under "Sådan gør du"
  • 2 stk fuldkornswraps
  • 1 stk. avocado
  • 2 håndfulde salat
  • 1 håndfuld cherrytomater – skåret i halve eller kvarte
  • 12 skiver agurk
  • 2 spsk majs
  • ½ stk lime – skåret i både
  • Lidt friskrevet parmesan eller Gouda
  • Lidt Sød chilisauce til servering

Instruktioner

Sådan gør du:

  • Steg kyllingen i lidt olie – tilsæt krydderiblandingen og følg posens anvisning eller lav din egen blanding.
  • Du kan også lave din egen Fajitas-blanding ved at blande følgende krydderier: chipolte chili, stødt spidskommen, paprika (gerne røget), stødt koriander, salt og friskkværnet peber. Læg krydderierne i en morter og knus og bland det hele godt.
  • Klargør alle grøntsager
  • Varm ovnen op og giv dine wraps en kort tur i ovnen – pas på de ikke bliver sprøde, for så kan du ikke folde dem.
  • Start med salat, herefter avocado osv. Slut af med kylling, friskrevet ost og server en god sød chilisauce ved siden af.
  • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Melprep er bare en rigtig god ide….

Hver eller hver anden uge, hiver jeg min gedigne countrypande pande fra @DeBuyer frem og så steger jeg en stor portion kylling, der bruges som meal-prep til både frokost og aftensmad.

Kyllingen krydres godt med f.eks. en pose færdig Fajita-blanding og 1 spsk Chipotle Honey Rub, for lige at give kyllingen et ekstra spark. Herefter steges kyllingen i lidt olie indtil den har fået en fin stegeskorpe og er gennemstegt.

Køl kyllingen ned inden du pakker den i mindre portioner, der enten fryses ned eller opbevares på køl. Nu har du altid mulighed for at lave et sundt og lækkert måltid på ingen tid.

Tip: Du kan hurtigt lave din egen Fajitasblanding ved at knuse følgende krydderier i en morter: Korianderfrø, Spidskommen, Chipotle chili, Røget paprika, salt og friskkværnet peber. Find din egen ynglingsversion.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments