Sundt, nemt og lækkert….
Når det skal være nemt, men samtidig være sundt og smage virkelig lækkert, går man aldrig fejl af godt krydret kylling og grønt.
I dag varmede jeg en wrap, som blev toppet med salat, avocado, cherrytomater, agurk, majs og så den dejlige kyllinge fajitas med lidt friskrevet ost og en limeskive til. Ved siden af serverede jeg lidt sød chilisauce.
Det var nemt at lave det lækre måltid, for jeg var i forvejen igang med at lave mealprep med kylling, så det duftede skønt i hele huset.
Kylling Fajitas i wrap
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 300 gram kylling – fx inderfilet
- 1 lille pose Fajitas-blanding eller lav din egen blanding (se hvordan under "Sådan gør du"
- 2 stk fuldkornswraps
- 1 stk. avocado
- 2 håndfulde salat
- 1 håndfuld cherrytomater – skåret i halve eller kvarte
- 12 skiver agurk
- 2 spsk majs
- ½ stk lime – skåret i både
- Lidt friskrevet parmesan eller Gouda
- Lidt Sød chilisauce til servering
Instruktioner
Sådan gør du:
- Steg kyllingen i lidt olie – tilsæt krydderiblandingen og følg posens anvisning eller lav din egen blanding.
- Du kan også lave din egen Fajitas-blanding ved at blande følgende krydderier: chipolte chili, stødt spidskommen, paprika (gerne røget), stødt koriander, salt og friskkværnet peber. Læg krydderierne i en morter og knus og bland det hele godt.
- Klargør alle grøntsager
- Varm ovnen op og giv dine wraps en kort tur i ovnen – pas på de ikke bliver sprøde, for så kan du ikke folde dem.
- Start med salat, herefter avocado osv. Slut af med kylling, friskrevet ost og server en god sød chilisauce ved siden af.
- Rigtig god fornøjelse!
Melprep er bare en rigtig god ide….
Hver eller hver anden uge, hiver jeg min gedigne countrypande pande fra @DeBuyer frem og så steger jeg en stor portion kylling, der bruges som meal-prep til både frokost og aftensmad.
Kyllingen krydres godt med f.eks. en pose færdig Fajita-blanding og 1 spsk Chipotle Honey Rub, for lige at give kyllingen et ekstra spark. Herefter steges kyllingen i lidt olie indtil den har fået en fin stegeskorpe og er gennemstegt.
Køl kyllingen ned inden du pakker den i mindre portioner, der enten fryses ned eller opbevares på køl. Nu har du altid mulighed for at lave et sundt og lækkert måltid på ingen tid.
Tip: Du kan hurtigt lave din egen Fajitasblanding ved at knuse følgende krydderier i en morter: Korianderfrø, Spidskommen, Chipotle chili, Røget paprika, salt og friskkværnet peber. Find din egen ynglingsversion.
Rigtig god fornøjelse!