Så nemt og enkelt at der altid burde stå et glas hjemmelavet agurkesalat klar i køleskabet.
Vi spiser rigtig meget syltet – og helst hjemmesyltet agurkesalat. Det er min helt klare favorit og den er heldigvis både hurtig og nem at lave.
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2021/09/agurkesalat-nem-opskrift-paa-hjemmelavet-agurkesalat.jpg)
Agurkesalat
Opskrift på nem og dejlig agurkesalat der passer perfekt til gourmet hotdogs eller helstegt kylling med blandede rodfrugter.
Antal: portion
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 stk agurk skåret i papirstynde skiver
- 2 dl klar lagereddike
- ½ dl vand
- 1 dl rørsukker
- 10 hele peberkorn
- 1 tsk salt
Instruktioner
- Skær agurkerne ud i papirstynde skiver og drys med salt. Vend dem rundt imellem hinanden og lad dem trække 10 minutter.Knug vandet/saften ud af agurkerne og læg dem ned i et rengjort sylteglas.
- Bring eddike, vand og sukker op til kogepunktet i en lille kasserolle.Når sukkeret er opløst hældes lagen straks henover agurkerne, så de dækkes helt.
- Lad dem køle af inden de spises og eventuelle rester opbevares på køl i et tætsluttende glas.
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
Prøv den f.eks. på mine gourmet hotdogs eller til den lækre helstegte kylling med rodfrugter.
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2021/09/agurkesalat-nem-opskrift-paa-hjemmelavet-agurkesalat.jpg)
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2021/09/agurkesalat-nem-opskrift-paa-hjemmelavet-agurkesalat.jpg)