3dlfløde - kan være både piskefløde og madlavningsfløde
Evt 2dlbouillon hvis du ønsker mere sauce.
Tilberedning
Hvis din mørbrad ikke er pudset af, så fjern sener og fedt inden mørbraden skæres i skiver og herefter i mindre mørbradbøffer.
Rens og skær champignonerne i skiver eller kvarte.
Skær bacon i tern.
Snit den røde peberfrugt i grove tern.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Brun mørbradbøfferne i brunet smør til de får en fin gylden stegeskorpe.Læg dem herefter over i et ildfast fad og krydr med salt og friskkværnet peber.
I samme pande steges bacon og champignoner gyldne inden cocktailpølser, peberfrugt, løg og hvidløg tilsættes og steger med til løgene er klare.
Kom tomatpure ved og lad det stege med et minuts tid inden de hakkede, flåede tomater, paprika og cayennepeber tilsættes.
Lad det hele simre et par minutter inden fløden tilsættes og saucen koges op til saucen begynder at tykne en smule.Tip: Ønsker du mere sauce, kan du tilføje 2 dl bouillon.
Smag til med salt og friskkværnet peber og hæld saucen henover de stegte mørbradbøffer.
Sæt fadet i ovnen i ca 20 minutter. Når halvdelen af tiden er gået, vendes retten rundt.