Start med at koge kartoflerne. De skal kun lige netop være nok, så hældes vandet fra og kartoflerne stilles til afkøling. Pil dem efter behov.
Knæk den tråede del af de grønne asparges af og skær dem i fine skiver. Gem de fine aspargeshoveder som pynt.
Snit bunden af forårsløgene og snit også dem i skiver.
Snit radiserne i tynde skiver.
Snit de kolde kartofler i skiver.
Snit avovadoen i skiver - den skal bruges til pyntTip: Dryp en smule lime- eller citronsaft henover, så den holder den flotte grønne farve.
Den grønne chili snittes fint - halvdelen skal bruges i kartoffelsalaten og resten som pynt.
Vend kartofler, grønne asparges, forårsløg, radiser og halvdelen af de fintsnittede grønne chili sammen.
Vend den godt sammen med avocadosalsaen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pynt med avocado i skiver, de grønne aspargeshoveder, de sidste grønne chili og evt lidt sesamfrø som drysTip: Hvis kartoffelsalaten laves i god tid før servering, kan du vente med at pynte med avocadoskiver, så de ikke blir brune. Alternativt kan du dryppe dem med lidt lime- eller citronsaft.