4skivergodt brød. Jeg bruger mit eget grydebrød bagt med surdej
6spskbagte tomater - der er linket til mine bagte tomater nedenfor.
1stkburrata
Lidtfriske basilikumsblade
Lidtrigtig god økologisk olivenolie
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader og lav en portion bagte tomaterDe er klar på en halv time, så du kan imens gøre brød osv klar.
Skær brødet i skiver og pensl med olivenolien og gnub med friske hvidløgsfed.Vil du bage dit eget brød, kan du prøve mit lækre grydebrød bagt på surdej. Det gir det helt perfekte brød til bruschettas.
Læg brødet på (gas)grillen, en grillpande eller brug ovnens grillfunktionBruger du brødristeren, så vent med olivenolien og hvidløget til EFTER ristningen. Ellers sidder smagen tilbage og overføres til dit brød næste gang du bruger brødristeren.
Er du vild med hvidløg, smager det skønt at mose de bagte hvidløgsfed (fremgår af opskriften) og fordele dem på det ristede brød (vil du det, skal brøddene ikke gnubbes med de friske hvidløgsfed). Bagte hvidløg får en vidunderlig blød og mild smag og konsistens.
Bræk burrata'en i stykker og fordel på de ristede brød og top med masser af de bagte tomater.
Slut af med at dryppe med den gode olivenolie og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
Server og nyd - rigtig god fornøjelse!
Husk du kan følge mig på INSTAGRAM og på den måde altid holde dig opdateret på, hvornår der kommer nye opskrifter ind på bloggen.