En dejlig krydderurte dressing med smag af rødløg og friske krydderurter. Spis den til dine salater, i bagte kartofler, bagt blomkål eller som topping på en osteomelet.
Jeg skifter krydderurterne uf alt efter hvad dressingen skal bruges til og så skifter jeg også imellem de nødder og kerner, der pynter på toppen. På den måde, blir det aldrig kedeligt.
Min grundopskrift med forslag til krydderurter og knas kommer her. Rigtig god fornøjelse!
Krydderurte dressing
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 spsk creme fraiche 18%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 lille rødløg – fintsnittet
- Lidt flagesalt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld bredbladet persille (TIP: Du kan variere med andre friske krydderurter som dild, purløg, esdragon eller bronze fennikel)
- ¼ håndfuld hasselnødder – grofthakkede (TIP: her kan du også variere imellem forskellige grofthakkede nødder og kerner.)
Instruktioner
- Rør creme fraiche, mayonnaise og de fintsnittede rødløg sammen med de valgte friske krydderurter.
- Smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
- Hæld dressingen over i en lille skål og pynt med grofthakkede nødder eller kerner og lidt friske krydderurter.
- Lav gerne en større portion. Opbevarer du dressingen i en tætsluttende beholder på køl, kan den fint holde sig 3-4 dage på køl.