![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2018/10/broed-bagt-uden-mel.jpg)
Kært barn, mange navne…..
Nogle kalder dem oopsies, mens andre kalder dem LCHF-boller.
Jeg har i forbindelse med min livsstilsændring, søgt alternativer til det mere traditionelle brød, som jeg ellers er ret vild med og i min jagt har jeg fundet en opskrift, der kommer ret tæt på en traditionel bolle. I hverfald så tæt på man nu kan komme, når bollen er bagt uden mel.
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2018/10/dsc_0004-20.jpg)
Denne version er virkelig lækker, blød og velsmagende og jeg tænker den vil være rigtig god til både morgenbrød, en sandwichbolle med masser af grønt og fiske- eller kødpålæg eller med f.eks hummus, asparges-guacamolen eller avokadospread
Du skal bruge:
- 5 æg
- 1.5 del creme fraiche 18%
- 100 gram sesamfrø
- 100 gram mandelmel
- 3 spsk loppefrøskaller (HUSK)
- 2 tsk bagepulver
- 1-2 tsk flagesalt
- 1 fintrevet gulerod
- 50 gram reven ost (jeg bruger rød mozarella)
Sådan gør du:
Alle ingredienser kommes i en skål og røres sammen til en ensartet masse, der med en ske lægges på bagepapir. Jeg får 6 fine burgerboller ud af denne portion.
Bages ved 200 grader (varmluft) i ca 15 minutter, men hold øje med dem for ovne bager meget forskelligt.
Velbekomme!
![](https://majspassion.dk/wp-content/uploads/2018/10/dsc_0005-12.jpg)