Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Squashkage
Antal
1
kage
Ingredients
3
stk
æg
250
gram
rørsukker
(alm sukker kan også bruges)
2
dl
smagsneutral olie
2
tsk
vaniljesukker
2
tsk
stødt kanel
4
tsk
bagepulver
75
gram
grofthakkede nødder
(Jeg bruger hasselnødder og mandler)
125
gram
rosiner
400
gram
squash - groftrevet
350
gram
hvedemel
Tilberedning
Tænd ovnen på 175 grader (alm ovn)
Æg og sukker piskes luftigt
Olien tilføjes lidt efter lidt imens røremaskinen kører
Bland mel, bagepulver og krydderier og sigt dem igennem en sigte, så der ikke er klumper.
Lad røremaskinen køre det hele godt sammen
Tilføj nu den groftrevne squash og rosiner og lad røremaskinen køre det hele grundigt sammen til en lind dej.
Har du ikke en sliplet-springform, så forer du den med bagepapir og hælder dejen i.
Bag i ca 1 time - stik en strikkepind eller lignende ind inden du tager kagen ud. Der må ikke være blød dej. Så skal kagen bage lidt længere.
Nyd squashkagen med letpisket flødeskum og creme fraiche og en dejlig kop te eller kaffe.