2håndfuldegrøn spidskål - meget fint snittet evt på mandolinjern
2håndfuldeRød spidskål - meget fintsnittet evt på mandolinjern
1stkæble skåret i fine tern
1håndfuldblåbær
1håndfuldristede græskarkerner drysset med flagesalt
1håndfuldfriske krydderurter (fintsnittede) f.eks. dild, purløg, oregano, timian
Det skal du bruge til dressing:
1-2stklime - saften
1spskflydende honning
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Sådan laver du nemt dressingen:
Put limesaften og flydende honning i et glas med skruelåg. Ryst det god sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.Er der rester tilovers, er det nemt at gemme dem til dagen efter. Dressingen holder sig fint et par dage på køl.
Sådan samler du salaten:
Rist græskarkerner på en pande med 1 dråbe olivenolie. Når de popper drysser du dem med lidt flagesalt og hælder dem over på et stykke køkkenpapir eller bagepapir til afkøling.
Snit eller riv de to slags spidskål meget fint evt på et mandolinjern
Snit æblerne i fine tern
Snit de friske krydderurter fint
I en stor skål blander du alle ingredienserne til salaten. Jeg bruger hænderne til at vende det hele godt rundt med. Læg salaten over på et serveringsfad og vend den med dressingen. Pynt med blåbær og lidt friske krydderurter.Til sidst drysser du med gavmild hånd de ristede græskarkerne ud over salaten.