3.5ltrdanskvand gerne med citrus(Evt mere, alt efter hvor stærk du ønsker drikken)
200gramfrisk frugt f.eks. jordbær, hindbær, vandmelon eller blåbær
1stkøkologisk citron
1håndfuldfriske mynteblade
Masser af isterninger
Tilberedning
Start med at rengøre dispenseren og sikre dig, at tappefunktionen virker!
Hæld koncentreret hyldeblomstsaft ned i dispenseren og top med danskvand (gerne med citrussmag)
Skær citronen i tynde skiver og halver evt jordbær, skær vandmelon i tern eller trekanter og læg det alt sammen med i dispenseren med en håndfuld friske mynteblade.Tip: Saml myntebladene i en lille buket og slå dem mod bordkanten. På den måde frigøres olierne og den dejlige smag.
Har du tid, så stil blandingen på køl, så smagen fra de friske frugter kan trække ud i drikken og tilsæt først isteringerne lige før drikken skal serveres.Tip: Ønsker du at servere den sommerlige hyldeblomst drink med de fine frugter og bær, så hælder du blot op med en opøserske i stedet for at bruge tappehanen.