Tip til opskriften:Prøv at tilføje 1 tsk fintrevet økologisk appelsinskal, så pebernødderne får en dejlig smag af orange.
Tilberedning
Rør smør og sukker godt sammen og rør herefter piskefløden ind i dejen.
125 g blødt smør, 125 g rørsukker, 1/2 dl piskefløde
Vil du tilføje appelsinsmag, skal du rive skallen på den halve økologiske appelsin på den fine side af rivejernet. Du skal bruge 1 tsk fintrevet appelsinskal.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og vend dem i smørblandingen og alt æltes ganske kort til en ensartet, samlet og fast masse.
Del dejen i nogle stykker og tril dem til lange pølser. Med en kniv skæres ensartede stykker på ca 1 cm, der trilles til pebernødder.Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem ved 175° varmluft i ca 8 min (hold godt øje så de ikke bliver for mørke - ovne varmer forskelligt)Obs. Imens pebernødderne er varme, er de stadig bløde. De skal ud af ovnen, når de er gyldne.
Lad pebernødderne køle helt af på en bagerist.
Opbevar pebernødderne i fine glas eller kagedåser med tætsluttende låg.