LidtPiment D'espelette chilipulver til at smage til med
1håndfuldcherrytomater - halverede
Tilberedning
Sæt en gryde vand med salt over og kog pastaen efter anvisning på posen. Den skal gerne være klar samtidig med at selve kyllingen og saucen er klar. NB: Det er VIGTIGT at pastaen kun er kogt al dente - dvs har en smule bid
Varm lidt olivenolie op i en stor pande og steg kyllingestrimlerne grundigt igennem.
Tilføj den røde karry paste og lad den stege med ganske kort inden du tilføjer løg. Vend det rundt og lad det stege et minuts tid.
Tilføj nu de soltørrede tomater og kokosmælken/fløden.
Vend det hele godt sammen og lad det småsimre til sauen koger lidt ind.
Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt chilipulver.
Læg den færdige pasta med det vand der hænger ved over i saucen og vend det godt sammen.
Drys med de friske krydderurter, riv lidt parmesan henover og top med halverede cherrytomater og et godt drys friskkværnet peber.