Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Kokkens noter
Paprikagryden smager dejlig med løse ris, kartoffelmos eller pasta
Tilberedning
Steg bacon gylden i en pande med høje kanter eller stegegryde. Løft dem over på et stykke køkkenpapir.
Brun kødet godt af i resterne af baconfedtet. Tilføj om nødvendigt en smule olivenolie. Tag kødet op og stil det til side.
Tilsæt nu champignoner og steg dem gyldne ved høj varme.
Når de er stegt gyldne sænkes varmen og løg, hvidløg tilsættes og steges til løgene er klare.
Hæld kødet tilbage i gryden sammen med den stegte bacon, cocktailpølser og tomatpure. Lad det stege et minuts tid.
Tilsæt de røde peberfrugter sammen med paprika og lad også det stege et minuts tid.
Tilsæt nu de flåede, hakkede tomater og fløde og lad saucen koge op.
Rør Maizena ud i vandet og jævn saucen til den får den ønskede tykkelse.
Smag til med salt og friskkværnet peber og giv den færdige paprikagryde et drys fintsnittet persille inden den serveres rygende varm med løse ris, kartoffelmos eller pasta.