Evt 5-6stkpadronpeber - skåret i skiver(Kan du ikke få fat i padronpeber kan de enten helt udelades eller erstattes af 1/2 grøn peberfrugt der fintsnittes.)
400gramhakket oksekød(Kan erstattes af en vegansk udgave eller en ekstra dåse bønner f.eks. kidneybønner)
Varm olivenolie op i en stor gryde og sauter løg, hvidløg og rød snackpeber og padronpeber til løgene er klare.
Tilføj det hakkede oksekød og steg det me nogle minutter - bryd det op med en grydeske. Herefter tilføjes krydderierne som lige skal ha lov til at stege med inden du tilføjer bouillon og de hakkede, flåede tomater.
Skyl quinoa grundigt og lad den dryppe lidt af inden den tilsættes suppen, hvor den skal koge med i 15 minutter.
Herefter tilsættes de sorte bønner og majs og suppen smages til med flagesalt, friskkværnet peber og evt lidt limesaft.Når bønner og majs er varmet godt igennem sænkes varmen og osten røres i. Undgå at suppen kommer i kog herefter.
Pynt med bredbladet persille, padronpeber og server rygende varm sammen med lidt ekstra revet ost og lune majstortillas.