3dlmadlavningsfløde(mere hvis du ønsker ekstra sovs)
2tsktørret timian, rosmarin eller oregano
4forårsløg
12cherrytomater
1rødløg
salt(tilsmagning)
friskkværnet peber(tilsmagning)
½håndfuldfriske basilikumsblade til servering(eller bredbladet persille)
Tilberedning
Læg laksen i et ildfast fad og krydr med salt, friskkværnet peber og tørrede krydderier.
600 g ferske lakseportioner, salt, friskkværnet peber, 2 tsk tørret timian, rosmarin eller oregano
Pil og snit rødløg i tynde både.
1 rødløg
Snit forårsløg i fine strimer og snit cherrytomaterne i halve.
4 forårsløg, 12 cherrytomater
Hæld madlavningsfløden omkring fisken og fordel grøntsagerne omkring.
3 dl madlavningsfløde
Sæt fadet ind i en 225 grader varm ovn (varmluft) og giv det 12-15 minutter.Når du steger ved så høje temperaturer skal fisken kun have ganske kort tid, så pas på den ikke får for meget.
Tag fadet ud af ovnen, tjek om fisken er gennembagt og lad retten hvile 5 minutter inden du evt drysser med friske basilikumsblade eller persille.
1/2 håndfuld friske basilikumsblade til servering
Server med råstegte kartofler og en enkel grøn salat.