3dlris f.eks. Basmati eller Jasmin kogt efter anvisning på pakningen
Evt persille - fintsnittet
Kokkens noter
Tip til en mere fyldig Kylling i karry:Hvis du ønsker en sundere og mere fyldig ret, kan du tilføje 300 gram ekstra grøntsager som f.eks. gulerødder, squash, blomkål eller forårsløg. Husk at skære grøntsagerne meget småt ud, så du stadig får en hurtig tilberedningstid.
Tilberedning
Ris: Skyl risene meget grundigt i rindende koldt vand. Hæld dem i en gryde tilsat lidt salt og kog dem under låg i 10 minutter. Lad dem trække i 10 minutter under låg og løsn risene med en gaffel.
3 dl ris f.eks. Basmati eller Jasmin kogt efter anvisning på pakningen
Imens risene koger, laver du kylling i karry klar: Varm olivenolie op i en dyb pande eller stegegryde og brun kyllingefileterne godt af. De behøver ikke gennemsteges. Læg dem over på en tallerken imens du laver karrysauce.
2 spsk olivenolie, 400 g kyllingeinderfilet
I samme pande sauteres fintsnittet sauter løg, fintsnittet hvidløg, karry og hvis du ønsker ekstra smag også stødt koriander, stødt spidskommen og gurkemeje. Løgene skal blot blive møre og ikke tage farve.