Kartoffelsalat med ærter, asparges og sennepsdressing
Antal 4personer
Forb. tid: 20 minuttermin
Tilb. tid: 20 minuttermin
Samlet tid: 40 minuttermin
Ingredienser
Kartoffelsalat:
1kgkogte, kolde kartofler
1bundtgrønne asparges
150gfriskbælgede ærter
50gsaltede mandler
½bundtpersille(jeg bruger bredbladet persille)
1håndfuldsalatblade f.eks. crips eller ruccola
Sennepsdressing:
3spskmayonnaise
1spskgrov sennep
1spskalm. sennep
1spskflydende honning
1-2spskcitronsaft
salt(tilsmagning)
friskkværnet peber
Tilberedning
Skær de kogte, kolde kartofler i halve. Læg dem over i en skål.
1 kg kogte, kolde kartofler
Bælg ærterne.
150 g friskbælgede ærter
Hak persillen groft
½ bundt persille
Bræk de nederste ender af de grønne asparges og skær dem i mindre stykker.
1 bundt grønne asparges
Læg dem ned i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i 4-5 minutter alt efter tykkelse. Hæld vandet fra og skyl dem i iskoldt vand. De skal stadig have bid. Dryp dem godt af og læg halvdelen over i skålen til kartoflerne. Resten skal bruges til pynt.
Rør mayonnaise, flydende honning, citronsaft, de to slags sennep godt sammen og smag til med salt og friskkværnet peber.