Smag til med:Fishsauce, flagesalt og friskkværnet peber
Tilbehør:Vilde ris, fuldkornsris eller et lækker groft brød
Tilberedning
Sæt dit tilbehør over når du starter saucen op, så er de klar på samme tid.
Start med at varme olien op i en gryde - ikke for høj varme.
Sauter rødløg til de er klare og tilføj herefter forårsløg, hvidløg, chili, ingefær og gurkemeje.Lad det simre lidt, så krydderierne begynder at afgive dejlige dufte.
Tilsæt de halverede tomater og lad dem stege lidt med inden du tilføjer kokosmælk og grøntsagsbouillon. Lad det koge godt igennem ved svag varme.
Tilsæt nu kokosmælken og grøntsagsbouillonen og lad det koge godt igennem.
Læg nu de godt skyllede og afdryppede spinatblade ned i suppen sammen med basilikumsbladene. Vend dem rundt i suppen til bladene falder sammen.
Smag til med fishsauce, flagesalt og friskkværnet peber.
Læg rejerne ned lige før servering. Rejer bliver hurtigt hårde og kedelige, når de varmes op, så endelig kun ganske kort.
Pynt med halverede cherrytomater, rejer, små spinatblade og toppen af forårsløg skåret i tynde strimler.
Server med vilde ris, fuldkornsris eller et lækkert brød.