Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Flæskestegssandwich
Antal
4
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
4
store
burgerboller eller briocheboller
(Prøv hjemmelavede
burgerboller
eller
briocheboller
)
8
skiver
flæskesteg
(evt hjemmelavet flæskesteg med sprød svær)
4
spsk
god mayonnaise eller aioli
4
spsk
syltet rødkål
4
spsk
agurkesalat
(Evt
hjemmelavet agurkesalat
)
Evt lidt
flæskestegssovs
Tilberedning
Rist
burgerbollerne
i brødrister eller ovnen. Skal det være ekstra lækkert, smager det dejligt hvis de ristes i smør på panden.
4 store burgerboller eller briocheboller
Skær
burgerbollerne
over
Smør bollerne med mayonnaise eller aioli
4 spsk god mayonnaise eller aioli
Læg en spsk lun rødkål på bollen
4 spsk syltet rødkål
Herefter et par skiver lun flæskesteg
8 skiver flæskesteg
Top med
agurkesalat
4 spsk agurkesalat
Skal det være helt autentisk, så prøv at servere lidt flæskestegssovs til. Så blir det bare ikke bedre.
Evt lidt flæskestegssovs
Læg overbollen på og server straks evt sammen med
pommesfrites
.