Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Coleslaw
Antal
4
personer
Tilb. tid:
30
minutter
min
Ingredients
1
lille
hvidkål eller spidskål
(ca
250
g)
3
mellemstore
gulerødder
(ca
250
g)
Dressing:
2
dl
creme fraiche 18%
1
dl
mayonnaise
1 ½
tsk
sennep
1
tsk
sukker
(tilsmagning)
1
spsk
citronsaft
(eller æblecidereddike)
salt
(tilsmagning)
friskkværnet peber
(tilsmagning)
Tilberedning
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
2 dl creme fraiche 18%,
1 dl mayonnaise,
1 ½ tsk sennep,
1 tsk sukker,
1 spsk citronsaft,
salt,
friskkværnet peber
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
1 lille hvidkål eller spidskål,
3 mellemstore gulerødder
Fjern de yderste dækblade på hvidkålet eller spidskålet og snit det fint.
Vend de revne grøntsager i dressingen og stil den i køleskabet 30 minutter inden den serveres.