Blend med stavblender til en marinade: græsk yoghurt/creme fraiche, hakkede tomater, knust hvidløg, ingefær, garam masala, koriander, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, chiliflager, salt og friskkværnet peber.
Bruger du kyllingebryst skæres de i mundrette stykker og kyllingen vendes i marinaden. Stil den på køl minimum 30 minutter og gerne natten over.
600 g kylling - bryst eller filet
Tilberedning:
Pil og snit løgene i tynde skiver.
2 løg
Smelt smør i en pande med høje kanter og steg løgene klare og møre uden at de tager farve.
2 spsk smør
Hæld den marinerede kylling og marinaden ned i panden og tilføj fløden. Lad det koge ved svag varme indtil kyllingen er mør. Smag til med salt og friskkværnet peber.
2 1/2 dl fløde
Server med løse ris og et drys friske koriander eller bredbladet persille.
3 dl Basmati-ris kogt efter anvisning på pakningen, koriander eller bredbladet persille