Hvis du vil tilsætte valnødder, hakkes de også groft.
Evt. 100 g valnødder
Start med at smelte chokolade og smør sammen i en gryde og lad blandingen køle lidt af.
200 g smør
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig og skummende masse.
225 g sukker, 4 æg str L, 2 tsk vaniljesukker
Vend forsigtigt den nu afkølede smør/chokoladeblanding i.
Bland hvedemel, kakao og salt sammen og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen. Hvis du vil tilsætte valnødder vendes de også i dejen.
100 gram hvedemel, 2 store spsk usødet kakao, 1 nip fint salt
Hæld det over i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bage brownien midt i ovnen i cirka 20-25 minutter. Prik i den med en kødnål, når der er gået 18 minutter af bagetiden. Der skal gerne hænge en smule dej ved, så du undgår at kagen blir overbagt.
Lad brownien køle helt af inden den skæres i firkanter. den nydes.
Brownie opbevares ved stuetemperatur og er fryseegnet.