Start med at smelte chokolade og smør sammen i en gryde og lad blandingen køle helt af.
Pisk æg, sukker, vaniljesukker og brun farin sammen til en luftig og skummende masse. Jeg bruger min håndmixer.
Vend forsigtigt den nu afkølede smør/chokoladeblanding i.
Si hvedemelet, så du undgår klumper i melet og tilføj saltet. Vend det herefter forsigtigt i ægge-chokolademassen.
Hæld det over i en lille bageform eller bradepande beklædt med bagepapir. Glat overfladen ud, så dejen er jævn og glat.
Bage brownien midt i ovnen i cirka 20-25 minutter. Prik i den med en kødnål, når der er gået 18 minutter af bagetiden. Der skal gerne hænge en smule dej ved, så du undgår at kagen blir overbagt.
Lad brownien køle helt af inden den nydes. Opbevar den gerne i køleskab til dagen efter, så den kan nå at sætte sig.