Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Æggemuffins med serranoskinke
Antal
12
stk
Ingredienser
12
skiver
Seranoskinke af god kvalitet
8
stk
æg str. M
Lidt
Friskkværnet peber og 1 nip chiliflager
1
bæger
Mascarpone
1
håndfuld
friske babyspinatblade - fintsnittede
½
stk
rød peberfrugt - snittet i små tern
1
håndfuld
friskrevet Gouda, cheddar eller parmesan
Tilberedning
Varm ovnen op til 185 grader varmluft
Hvert muffinhul fores med seranoskinke. Lad gerne skinkens kanterne gå lidt op over muffinformen, da kødet trækker sig sammen under tilberedningen.
Fyld herefter op med den fintsnittede spinat og rød peber, fordel osten ligeligt i hvert muffinhul.
Fyld æg, mascarpone, friskkværnet peber og evt et nip chiliflager i et blenderglas og kør til en nogenlunde jævn konsistens.
Fordel æggemassen i muffinformene og sæt dem ind i den varme ovn i ca 20 minutter (tjek dem gerne lidt tidligere, da ovne varmer forskelligt)
Spis dem som lækkert tilbehør til morgenmaden, brunch eller tag dem med i madpakken - de smager nemlig også dejligt, når de er kolde.
Rigtig god fornøjelse!